About us

Mijn vrouw en ik  wonen samen met ons gezin, bestaande uit 2 kinderen en onze boxer honden, in West-Vlaanderen.

Onze eerste boxer samen was Nelson, een gele reu. Voor mijn vrouw was het niet het eerste contact met boxers. Haar ouders hadden er reeds twee rondlopen waardoor zij al helemaal verkocht was aan het ras. Een ander hondenras was niet meer aan de orde voor haar. Voor mezelf was het wel een eerste kennismaking met boxers. Er werd mij verteld dat boxers heel lieve, speelse, energieke honden zijn die ook best wel hun eigen willetje kunnen hebben. Dit was perfect beschreven hoe onze Nelson was als pup, en nog steeds is.

Toen Nelson 5 maanden oud was, is er een tweede boxer bijgekomen: Louka, een boxerteef die toen 3,5 jaar oud was. De eerste paar dagen was het voor beiden aanpassen, maar al snel zijn het vrienden geworden, die een onafscheidelijk duo vormden. Helaas heeft Louka ons verlaten voor de hondenhemel op 9 jarige leeftijd.

Nelson heeft toen hij 8 maanden was, zijn eerste schoonheidsshow gelopen, dit op aanraden van de toenmalige fokker, die ons overhaalde om een eerste stap in de showwereld te wagen. Die eerste keren zijn ons goed bevallen en zo zijn wij met onze honden in de showwereld verzeild geraakt.

Naast de showwereld begon het te kriebelen om met onze honden een nestje pups voort te brengen. Dit hebben we gedaan met Louka. Uit het eerste nest zijn vier pups geboren, waaronder onze derde boxer, Olly, een vrolijke, zachte & aanhankelijke boxermeid.

Doorheen de jaren zijn onze bloedlijnen binnen de kennel verder uitgebouwd en proberen wij met onze boxerkennel het boxerras op een verantwoorde manier verder te verrijken. Alle pups zijn afkomstig uit zorgvuldig gekozen en gescreende ouderdieren en zullen steeds een stamboom krijgen.

Het houden van boxers, ze verzorgen en soigneren, ze laten spelen met onze kinderen, wandelingen maken, hen vergezellen naar diverse schoonheidsshows nationaal en internationaal en het voortbrengen van een nestje boxerpups, is ondertussen uitgegroeid tot onze passie!

Ik en mijn gezin wens u dan ook veel plezier met het ontdekken van onze boxerkennel.